Planet Holiday Hotel Batam


 Een hotel in de binnenstad van Nagoya 

Startpagina

 Informatie over Sumatra

Sumatra, als het grootste eiland van Indonesië, was tot voor kort voor een flink deel tropisch regenwoud. Bevolkingsgroei en economische problemen hebben er echter toe geleid dat veel van dit oerbos inmiddels is gekapt en verworden tot woestenij daar het klimaat er hevig door ontregelt wordt. Maar het is niet allemaal kommer en kwel op dit eiland gelukkig.


 Planet Holiday Hotel Batam

Een hotel in de binnenstad van Nagoya

Het Planet Holiday Hotel op het eiland Batam ligt in het hart van de stad Nagoya en kan eenvoudig bereikt worden met het openbaar vervoer of een taxi. De centrale ligging van het hotel wordt gedeeld met tientallen cafe's en andere uitgaansgelegenheden in hetzelfde district, zodat je te voet overal terecht kunt.

De 1.222 vierkante meter grote Galaxy Grand balzaal geeft mogelijkheden om het hotel te gebruiken als conventie-ruimte. Er kunnen 1.500 gasten tegelijkertijd aanwezig zijn en er is moderne apparatuur aanwezig alsmede een extra kleinere ruimte en VIP ruimten.

Op de vijfde verdieping is een openlucht terras alsmede een zwembad. Op slechts 20 minuten van de veerboot-haven Batam Center en een half uurtje van het internationale vliegveld Hang Nadim, ligt Planet Holiday in het midden van het zakendistrict, dichtbij winkelcentra en dergelijke.

Er zijn 300 superior, deluxe kamers en suites in het 21 verdiepingen tellende pand. Er zijn tevens 12 restaurants die gasten op hun wenken kunnen bedienen met een goede nationale alsmede internationale keuken als Chinees en Koreaans. Verdere voorzieningen in het hotel zijn winkeltjes, vermaak, zwembaden, sauna, stoombaden en een fitness-centrum.

De Natural Spa van het hotel legt gasten in de watten met gezondheids- en schoonheids-behandelingen. Voor vermaak zou je niet eens de deur uit hoeven mocht je dat niet willen want het hotel heeft zelf een bekende discotheek, compleet met karaoke-ruimten.

Lokatie Planet Holiday Hotel Batam

Laatste aanpassing 2 december 2009
   
Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

 Over deze pagina
Voeg deze pagina toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

 Geef informatie
Extra informatie, aanpassingen of feedback? Stuur deze in!

Informatie Formulier

 Foto's
1 foto in galerie 

Indonesië in foto

 Gerelateerde onderwerpen

 Gerelateerde pagina's
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,260,596 pageviews Een website van indahnesia.com