Standbeeld Obama


 Een jeugdherinnering in Taman Menteng 

Startpagina

 Informatie over Jakarta

Een van de grootste steden - of meer agglomeratie van steden en dorpen - ligt op enkele graden onder de evenaar als een vieze parel in het landschap. De stad heeft werkelijk alles te bieden, alleen is het nog niet echt ontdekt door de gemiddelde toerist en reisorganisatie, zelfs tot op de dag van vandaag niet.


 Standbeeld Obama

Een jeugdherinnering in Taman Menteng

Het standbeeld van Barack Obama is al snel een controversiele toevoeging aan de stad Jakarta geworden nadat het onthuld werd eind 2009. De oprichters van het standbeeld, voornamelijk rijke inwoners van de villawijk Menteng in centraal Jakarta, wilden slechts hun blijdschap uiten voor het feit dat de kleine Barry het tot president Obama (Verenigde Staten) heeft geschopt. Anderen stellen dat hij niets heeft gedaan voor Indonesie en een standbeeld voor hem in een publieke plaats dus niet nodig is.
In februari 2010 staat het standbeeld nog op zijn oorspronkelijke plek bij een van de fonteinen van Taman Menteng. Deze stadstuin is open voor het publiek 24 uur per dag en is tevens gratis. Het standbeeld heeft geen eigen verlichting, dus als je er een foto van wil maken kun je dit het beste doen bij daglicht of als je goede spullen bij je hebt. Je zult wellicht niet de enige zijn, maar het standbeeld trekt ook weer geen hele hordes kijkers.

Lokatie Standbeeld Obama

Laatste aanpassing 14 februari 2010
   
Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

 Over deze pagina
Voeg deze pagina toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

 Geef informatie
Extra informatie, aanpassingen of feedback? Stuur deze in!

Informatie Formulier

 Foto's
8 foto's in galerie 

Indonesië in foto

 Gerelateerde pagina's
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2019
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

84,485,721 pageviews Een website van indahnesia.com