Ambassador Mall


 DVD's en electronica haal je hier 

Startpagina

 Informatie over Jakarta

Een van de grootste steden - of meer agglomeratie van steden en dorpen - ligt op enkele graden onder de evenaar als een vieze parel in het landschap. De stad heeft werkelijk alles te bieden, alleen is het nog niet echt ontdekt door de gemiddelde toerist en reisorganisatie, zelfs tot op de dag van vandaag niet.


 Ambassador Mall

DVD's en electronica haal je hier

Dit winkelcentrum, aan de rand van het steeds populairder wordende Mega Kuningan district in zuidelijk Jakarta staat bekend om zijn electronicawinkeltjes. Vele honderden kleine winkeltjes in Ambassador Mall verkopen computers, onderdelen van computers, laptops, mobiele telefoons en toebehoren. Hoewel niet alles 100 procent legaal is, kun je er in ieder geval zeker terecht voor hetgene dat je zoekt.

Een groot deel van de winkeltjes in Ambassador Mall wordt in stand gehouden door kleine ondernemers die met het openen van slechts een winkeltje zichzelf bezig houden en mogelijkerwijs nog een aantal personeelsleden van een inkomen kan voorzien ook.

Als je naar iets op zoek bent, vraag dan gewoon rond en koop zeker niet bij de eerste de beste winkel de benodigde spullen, tenzij je in gruwelijke haast bent en het vliegtuig op het punt van vertrekken staat. Hoewel onderhandelen normaal is, ook hier in Ambassador Mall, zijn de prijzen hier al zo laag dat je niet moet rekenen op grote kortingen, maar alles is meegenomen, niet?

Ambassador Mall staat bekend om zijn grote aanbod van illegale DVD's en tegenwoordig ook de zogenaamde Blue Ray Discs. Vanaf 50 eurocent per stuk koop je hier de laatste films, vaak nog in redelijk goede kwaliteit. Vraag bij aankoop of je een stukje mag kijken. Dergelijke films meenemen naar huis is strafbaar, net als het aankopen van de DVD's in IndonesiŽ zelf, maar hiervoor hoef je niet door de douane, die hier speciaal op controleert. Laat je niet beet nemen door mooie praatjes dat dergelijke DVD's legaal zijn, voor die prijs kan het gewoon niet legaal zijn, zelfs niet in IndonesiŽ.

Op de vierde verdieping van Ambassador Mall is een food-court waar over het algemeen Indonesische menu's geserveerd worden. Er is echter ook een KFC en nog wat andere meer Westerse fast food beschikbaar voor de hongerige toerist die zich niet wil branden aan hete Baso of pittige Nasi Goreng.

Laatste aanpassing 25 september 2009
   
Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

 Over deze pagina
Voeg deze pagina toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

 Geef informatie
Extra informatie, aanpassingen of feedback? Stuur deze in!

Informatie Formulier

 Foto's
8 foto's in galerie 

Indonesië in foto

 Gerelateerde pagina's
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2019
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

84,485,768 pageviews Een website van indahnesia.com