Restaurant Zanzibar, Seminyak, Bali


 Met uitzicht op de Indische Oceaan 

Startpagina

 Informatie over Bali

Bali is het welbekende toeristische eiland van Indonesie. Hoewel er tegenwoordig ook veel toeristen naar onder meer Lombok, Yogyakarta en zelfs de hoofdstad Jakarta gaan, is het nog voornamelijk Bali dat bekend staat als vakantie-paradijs. Niet geheel onterecht ook, vanwege de honderden hotels, restaurants en vele kilometers mooie stranden is het inderdaad iets wat op een paradijs lijkt.


 Restaurant Zanzibar, Seminyak, Bali

Met uitzicht op de Indische Oceaan

Zanzibar Beach Side Restaurant and Lounge is een welbekende plek om lekker te eten in Seminyak. Met een uitzicht op het strand, zowel vanaf de begane grond alsmede van de eerste verdieping, is het een mooie plek om te genieten van je lunch of een lekker diner. Gelegen aan het eind van Jalan Double Six weten de meeste gasten deze plek eenvoudig te vinden.

De menukaart is overwegend mediterraans, maar er zijn ook andere internationale en Indonesische gerechten te verkrijgen. Bier, wijn en andere alcoholische dranken - inclusief een zelfgemaakte sangria - zijn hier te verkrijgen tegen de standaard prijzen in deze buurt. Je kunt er zelfs een toren bier kopen, zo'n vijf liter gekoeld bier op je tafel. Puur om gezien te worden inderdaad.

Je kunt al redelijk vroeg op de ochtend - vakantie-ganger vroeg, niet inwoner-vroeg - terecht bij Zanzibar. Je kunt hier dan voor minder dan 50.000 Rupiah per persoon een compleet Amerikaans of Indonesisch ontbijt verkrijgen, inclusief koffie of thee en een drankje. Vanaf het middaguur komen de eerste gasten binnen voor hun lunch. Vanwege de nabijheid van het strand is dit een gewilde plek om na het zonnebaden de dag tot een mooie afsluiting te brengen.

Het restaurant zelf is voor een groot deel in de buitenlucht. Je hoeft echter niet bang te zijn om te verbranden, want er zijn voldoende parasols beschikbaar, ook bieden de oude bomen aan de straat extra beschutting en staat er vrijwel altijd een lekker briesje van zee. Het restaurant is open tot in de late uurtjes, dus je hoeft je niet te haasten om nog even snel wat te eten.

Adres:
Legian (Pantai Blue Ocean)
Jl. Double Six
Seminyak, Kuta, Bali
80361 Indonesia
+62 361 733 529

Lokatie Restaurant Zanzibar, Seminyak, Bali

Laatste aanpassing 4 november 2009
   
Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

 Over deze pagina
Voeg deze pagina toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

 Geef informatie
Extra informatie, aanpassingen of feedback? Stuur deze in!

Informatie Formulier

 Foto's
1 foto in galerie 

Indonesië in foto

 Gerelateerde onderwerpen

 Gerelateerde pagina's
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,259,248 pageviews Een website van indahnesia.com