Video's van Bali


 Van stranden tot het nachtleven 

Startpagina

 Informatie over Bali

Bali is het welbekende toeristische eiland van Indonesie. Hoewel er tegenwoordig ook veel toeristen naar onder meer Lombok, Yogyakarta en zelfs de hoofdstad Jakarta gaan, is het nog voornamelijk Bali dat bekend staat als vakantie-paradijs. Niet geheel onterecht ook, vanwege de honderden hotels, restaurants en vele kilometers mooie stranden is het inderdaad iets wat op een paradijs lijkt.


 Video's van Bali

Van stranden tot het nachtleven

Hieronder staan twee video's van Bali. De ene is en 360-graden kijkje in de rondte op een strand in de namiddag en in de andere komen enkele sexy danseressen voor die je in de vele nachtclubs op het eiland kunt vinden.

Kijkje op het strand van Seminyak in Zuid Bali

Een kijkje in de rondte op het strand van Seminyak, Zuid Bali, gemaakt in de maand oktober dat als laagseizoen door gaat. De stranden liggen vol met gasten vanuit vele landen in de wereld, zelfs tijdens het laagseizoen dus. Seminyak is bekend voor de iets andere stijl dan bijvoorbeeld Kuta en Legian net naar het oosten. Hier komen mensen die iets meer te besteden hebben, over het algemeen dan.Sexy danseressen in de Skygarden club

Het nachtleven van Bali is enorm populair onder de jongeren en wat ouderen die Bali bezoeken. Van vroeg in de avond tot erg vroeg in de volgende morgen, als het niet 24 uur doorlopend is, kun je hier genieten van de muziek, drank en sexy danseressen zoals deze. Deze korte video werd gemaakt in Skygarden, een nachtclub aan Jalan Legian in Kuta, Bali.Laatste aanpassing 30 oktober 2009
   
Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

 Over deze pagina
Voeg deze pagina toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

 Geef informatie
Extra informatie, aanpassingen of feedback? Stuur deze in!

Informatie Formulier

 Foto's
1 foto in galerie 

Indonesië in foto

 Gerelateerde onderwerpen

 Gerelateerde pagina's
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,258,828 pageviews Een website van indahnesia.com