Poppies Lane


 Een goedkope slaapplaats is zo gevonden 

Startpagina

 Informatie over Bali

Bali is het welbekende toeristische eiland van Indonesie. Hoewel er tegenwoordig ook veel toeristen naar onder meer Lombok, Yogyakarta en zelfs de hoofdstad Jakarta gaan, is het nog voornamelijk Bali dat bekend staat als vakantie-paradijs. Niet geheel onterecht ook, vanwege de honderden hotels, restaurants en vele kilometers mooie stranden is het inderdaad iets wat op een paradijs lijkt.


 Poppies Lane

Een goedkope slaapplaats is zo gevonden

Poppies Lane II in Kuta op Bali is bekend voor zijn goedkope slaapplaatsen midden in het hart van het toeristengebied op het eiland.

Op loopafstand vind je er eigenlijk alles: zon, zee, strand en wat je allemaal niet meer zoekt Poppies Lane II in Kuta is compleet volgepakt met hostels en hotels. De meesten hiervan zijn eenvoudig en kleinschalig van opzet, waardoor ze niet via internet te boeken zijn. Over het hele jaar gezien kun je in de meeste periodes prima terecht als je vanaf het vliegveld direct richting Poppies Lane in Kuta gaat.

Je zult dan vrij snel een kamer vinden die licht in de portemonnee is. Echter moet je er niet vanuit gaan dat het een top-kamer is, want daarvoor zul je gewoon iets meer in de buidel moeten tasten en mogelijk ook buiten Poppies Lane II zoeken. Mocht de eerste plek niet bevallen, neem dan eerst even een kijkje in de buurt, er is meer dan voldoende aanbod.

Gedurende het drukke toeristenseizoen in Kuta en dus Bali (juli, augustus, september en de jaarwisseling) is het mogelijk verstandig om toch op voorhand te boeken, zeker een eerste nacht op het eiland, zodat je niet na een lange reis nog op zoek moet naar een slaapplaats. Mocht de kamer dan bevallen kun je altijd nog blijven.

Het reeds vast hebben staan van de eerste overnachting in bijvoorbeeld Poppies Lane, Kuta zorgt ervoor dat je op je gemak dingen kunt regelen zonder rugzak op je rug of koffer in de hand. De meeste kamers kunnen telefonisch geboekt worden en een enkeling wellicht ook via internet.

Laatste aanpassing 2 september 2011
   
Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

 Over deze pagina
Voeg deze pagina toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

 Geef informatie
Extra informatie, aanpassingen of feedback? Stuur deze in!

Informatie Formulier

 Foto's
1 foto in galerie 

Indonesië in foto

 Gerelateerde onderwerpen

 Gerelateerde pagina's
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,258,923 pageviews Een website van indahnesia.com