Pemuteran


 Rustig stadje in West Bali 

Startpagina

 Informatie over Bali

Bali is het welbekende toeristische eiland van Indonesie. Hoewel er tegenwoordig ook veel toeristen naar onder meer Lombok, Yogyakarta en zelfs de hoofdstad Jakarta gaan, is het nog voornamelijk Bali dat bekend staat als vakantie-paradijs. Niet geheel onterecht ook, vanwege de honderden hotels, restaurants en vele kilometers mooie stranden is het inderdaad iets wat op een paradijs lijkt.


 Pemuteran

Rustig stadje in West Bali

Pemuteran was min of meer hetzelfde als Lovina, maar het voordeel van de hotels in Pemuteran met die in Lovina is dat Pemuteran een prima plek is om het Bali Barat ('West Bali') Nationaal Park te verkennen. Dat park is onder meer bekend voor de endemische Jalak Bali, de Bali Starling.

Tegenwoordig zijn zowel Lovina als Pemuteran ontwikkelde gebieden die verscheidene hotels te bieden hebben ergens tussen erg eenvoudig en luxueus. Enkele van de middelgrote en luxueuze hotels in Pemuteran kunnen online gevonden worden, maar voor de kleine moet je ter plekke iets regelen eigenlijk. Hotels in de lagere klasse kunnen beter ter plekke bekeken worden om teleurstelling te voorkomen.

Belangrijk is dat zowel Lovina als Pemuteran over het algemeen hogere temperaturen en hogere luchtvochtigheid hebben dan de rest van Bali. Het gebied rond Pemuteran heeft ook meer luxueuze hotels dan Lovina. Maar in Pemuteran zijn er maar een paar winkeltjes en restaurants, terwijl deze in Lovina direct in de buurt van de hotels liggen.

Lokatie Pemuteran

Laatste aanpassing 14 november 2009
   
Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

 Over deze pagina
Voeg deze pagina toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

 Geef informatie
Extra informatie, aanpassingen of feedback? Stuur deze in!

Informatie Formulier

 Foto's
1 foto in galerie 

Indonesië in foto

 Gerelateerde onderwerpen

 Gerelateerde pagina's
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,260,731 pageviews Een website van indahnesia.com