Sanur Paradise Plaza Hotel


 Een hotel bij het rustige strand van Sanur 

Startpagina

 Informatie over Bali

Bali is het welbekende toeristische eiland van Indonesie. Hoewel er tegenwoordig ook veel toeristen naar onder meer Lombok, Yogyakarta en zelfs de hoofdstad Jakarta gaan, is het nog voornamelijk Bali dat bekend staat als vakantie-paradijs. Niet geheel onterecht ook, vanwege de honderden hotels, restaurants en vele kilometers mooie stranden is het inderdaad iets wat op een paradijs lijkt.


 Sanur Paradise Plaza Hotel

Een hotel bij het rustige strand van Sanur

Het Sanur Paradise Plaza Hotel heeft een appartement-achtige accommodatie maar is wel een volledig vier-sterren resort met bijbehorende services en faciliteiten. Er zijn 84 eenheden waarvan er zeven met één slaapkamer, 49 met twee slaapkamers en 28 met drie slaapkamers zijn uitgerust.

De conventie-ruimte en grootste zaal, de Griya Agung Ballroom, biedt plaats aan 1.200 gasten in een theater of 800 voor een banket. Gecombineerd met enkele extra ruimten van 950 vierkante meter is er zelfs speciale toegang voor voertuigen mogelijk.

Er is een permanent podium van 122 vierkante meter. In totaal is er 2.125 vierkante meter beschikbaar in de vergader- en conventieruimten van het hotel, verdeeld over 13 verschillende ruimten. In totaal kunnen er 2.000 mensen tegelijkertijd bediend worden. Er zijn verscheidene faciliteiten aanwezig. Er is onder meer een spa, een goed uitgeruste fitness-ruimte met jacuzzi en sauna. Er zijn bars en restaurants die overheerlijke maaltijden uit de Aziatische en internationale keuken bieden.

Hoewel gelegen in het vrij rustige dorpje Sanur, ligt het hotel op minder dan een half uur van het internationale vliegveld op het eiland. Tevens zijn enkele grote winkelcentra, uitgaansgelegenheden en culturele bestemmingen eenvoudig te bereiken vanuit het hotel.

Lokatie Sanur Paradise Plaza Hotel

Laatste aanpassing 2 december 2009
   
Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

 Over deze pagina
Voeg deze pagina toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

 Geef informatie
Extra informatie, aanpassingen of feedback? Stuur deze in!

Informatie Formulier

 Foto's
1 foto in galerie 

Indonesië in foto

 Gerelateerde onderwerpen

 Gerelateerde pagina's
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,260,076 pageviews Een website van indahnesia.com