Restaurant Lanai


 Restaurant Lanai, Seminyak 

Startpagina

 Informatie over Bali

Bali is het welbekende toeristische eiland van Indonesie. Hoewel er tegenwoordig ook veel toeristen naar onder meer Lombok, Yogyakarta en zelfs de hoofdstad Jakarta gaan, is het nog voornamelijk Bali dat bekend staat als vakantie-paradijs. Niet geheel onterecht ook, vanwege de honderden hotels, restaurants en vele kilometers mooie stranden is het inderdaad iets wat op een paradijs lijkt.


 Restaurant Lanai

Restaurant Lanai, Seminyak

Lekker eten met een zeebriesje in je gezicht in Restaurant Lanai, Seminyak. Op je gemak en lekker hapje eten, maar toch dichtbij het strand van Bali? Dat is geen enkel probleem! Breng eens een bezoekje aan Restaurant Lanai, gelegen aan de doodlopende weg Jalan Arjuna (voorheen Jalan Double Six) in Seminyak, Bali.

Eenvoudig te bereiken via de hoofdweg die het hele toeristische gebied van Bali doorkruist, Jalan Legian, sla je af in duidelijke richting op het drukke kruispunt, de Jalan Arjuna in. Vanaf hier is het nog slechts een halve kilometer. Je kunt er recht voor de deur parkeren (zowel auto's als motoren) aan de doodlopende weg die tussen het restaurant en het strand in ligt.

Maak een keuze uit de benedenverdieping of de eerste verdieping, waar het uitzicht over het strand en de zee, zelfs aanvliegende vliegtuigen kun je vanaf hier zien, een stuk beter is. De menukaart is divers, maar hoofdzakelijk Westers. Ook biedt het restaurant verschillende lokale en internationale wijnen en dranken aan.

Hoewel het geen goedkoop restaurant is, een maaltijd heb je vanaf 100.000 Rupiah (7.50 euro) per persoon, krijg je er wel een zeer goede atmosfeer en aangenaam rustige omgeving voor terug. En dat slechts op tien minuten afstand van het altijd drukke leven in Kuta en Legian. Een taxi staat altijd wel klaar, dus mocht je terug willen hoef je ook die niet te zoeken. Het strand is aan de overkant, daar kun je lopend naar toe na de maaltijd.

Laatste aanpassing 2 september 2011
   
Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

 Over deze pagina
Voeg deze pagina toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

 Geef informatie
Extra informatie, aanpassingen of feedback? Stuur deze in!

Informatie Formulier

 Foto's
1 foto in galerie 

Indonesië in foto

 Gerelateerde onderwerpen

 Gerelateerde pagina's
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,259,147 pageviews Een website van indahnesia.com