Gado Gado strand


 Het Gado Gado strand in Seminyak 

Startpagina

 Informatie over Bali

Bali is het welbekende toeristische eiland van Indonesie. Hoewel er tegenwoordig ook veel toeristen naar onder meer Lombok, Yogyakarta en zelfs de hoofdstad Jakarta gaan, is het nog voornamelijk Bali dat bekend staat als vakantie-paradijs. Niet geheel onterecht ook, vanwege de honderden hotels, restaurants en vele kilometers mooie stranden is het inderdaad iets wat op een paradijs lijkt.


 Gado Gado strand

Het Gado Gado strand in Seminyak

Het 'Gado Gado' strand in Seminyak, Bali, ligt aan het einde van Jalan Dhyana Pura. Je kunt dit strand via Jalan Legian - de hoofdweg door het toeristische gebied van Kuta en omgeving - bereiken in een minuut of 15.

Het zand op het Gado Gado strand in Seminyak is bruinachtig. Je kunt op dit strand prima wandelen, zonnebaden en een beetje van het zeewater proeven. Tijdens laag water is het strand een stuk breder, waardoor onder meer hardlopen eenvoudiger is. Voor surfen is dit strand wat minder goed geschikt vanwege het feit dat de golven hier niet goed genoeg breken.

Je kunt op dit strand in Seminyak stoelen en parasols huren voor een paar euro per dag. De verhuurders zullen je maar al te graag willen helpen met de verhuur van onder meer surfplanken of het kopen van een verkoelend drankje. Massages worden er ook gegeven op het strand.

In de buurt van het strand zijn een aantal restaurants te vinden. Gado Gado is een duurder restaurant met een goede keuken en gezellige atmosfeer. Voor diegenen die wat goedkoper willen eten zit Cin Cin restaurant een 100 meter verderop aan het strand van Seminyak. Er zijn verder nog restaurants met allerhande menu's aan dit strand.

Je kunt dit strand in Seminyak per taxi bereiken, maar ook het parkeren van de motor kan hier gewoon voor een klein bedrag per dag. Dit strand wordt echter over het algemeen bevolkt door mensen die in de hotels zitten in de directe omgeving.

Dit strand in Seminyak zelf is relatief schoon, maar blijf uit de buurt van kreekjes, aangezien deze direct afvalwater uit de riolen in de buurt lozen. Dit is trouwens een verschijnsel dat heel normaal is op Bali en in de rest van Indonesie. Er zijn wat verkopers op het strand actief, maar je kunt ook je benodigdheden in de Circle K in de buurt halen.

Op het strand in Seminyak is een klein winkeltje dat frisdrank, water en bier verkoopt. Er staan verder vlaggen op het strand die je vertellen of je er veilig het water in kunt gaan.

Laatste aanpassing 24 september 2009
   
Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

 Over deze pagina
Voeg deze pagina toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

 Geef informatie
Extra informatie, aanpassingen of feedback? Stuur deze in!

Informatie Formulier

 Foto's
1 foto in galerie 

Indonesië in foto

 Gerelateerde onderwerpen

 Gerelateerde pagina's
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,258,910 pageviews Een website van indahnesia.com