Bounty Club in Kuta


 Australisch grondgebied in Bali 

Startpagina

 Informatie over Bali

Bali is het welbekende toeristische eiland van Indonesie. Hoewel er tegenwoordig ook veel toeristen naar onder meer Lombok, Yogyakarta en zelfs de hoofdstad Jakarta gaan, is het nog voornamelijk Bali dat bekend staat als vakantie-paradijs. Niet geheel onterecht ook, vanwege de honderden hotels, restaurants en vele kilometers mooie stranden is het inderdaad iets wat op een paradijs lijkt.


 Bounty Club in Kuta

Australisch grondgebied in Bali

Velen kennen de naam Bounty Club wel, zeker diegenen die zich ooit eens begeven hebben in het uitgaansleven van zuidelijk Bali. De club, aan Jalan Legian in hartje Kuta is al jarenlang een zeer bekende trekpleister voor een avondje uit. Gelegen in een van de drukste stukjes uitgaansgebied van heel Bali is Bounty eenvoudig te bereiken met bijvoorbeeld te taxi.

Bounty bestaat uit verscheidene aaneengesloten delen; er is een restaurant-achtige ruimte, er zijn enkele podia waar bands hun muziek ten gehore brengen, ook tot diep in de nacht, en natuurlijk het schip, de Bounty, waar het allemaal om draait. Twee verdiepingen dansvloer in de open lucht, al is dat laatste relatief, want een dak ligt er natuurlijk wel op.

Al jarenlang is deze plek zeer populair onder jongeren - en ouderen - die tijdens hun vakantie een goedkoop avondje uit willen hebben met veel vrienden en alcohol. Als een van de grootste uitgaansplekken op het eiland in een prijsklasse die de meeste vakantiegangers prima kunnen betalen is het hier eigenlijk altijd wel lekker druk.

Mocht je niet houden van gezelschap van AustraliŽrs, dan is dit bij uitstek te plek om te vermijden. Het overgrote deel van de bezoekers hier is Australisch en loopt het liefst met de blote bast rond. De vele tatoeages en ander lichaamsversieringen geven ook wel enigszins een beeld van wat voor soort volk hier komt. Je moet er ook niet gek van opkijken als men later op de avond slechts in onderbroek en op blote voeten voorbij komt 'stuiteren', want lopen kunnen ze dan al niet meer.

Al vroeg op de avond is men straalbezopen, en voor enkele euro's per avond meer houd je dit niveau van dronkenschap vast tot ver in de volgende ochtend, zodat men nog half nuchter weer aan de lunch kan gaan om vervolgens verder te rollen naar bijvoorbeeld Bounty. Drinken wordt hier gestimuleerd door de vele 'matrozen' die met de menukaart in hun hand zich een weg banen naar de dorstige medemens.

Bier heb je hier vanaf 25.000 Rupiah per flesje, een grote plastic beker met ijskoude mixdrank (allerlei restjes alcohol lijken hierin te verdwijnen, maar door de zoete smaak merk je pas te laat dat je al dronken bent) heb je vanaf 50.000 Rupiah en shotjes beginnen ook vanaf die prijs. Drankjes worden bij je gebracht en de matroos hoopt wel op een tip.

Bediening hier is vrijwel geheel mannelijk omdat de plek bekend staat voor zijn sporadische knokpartijen onder voornamelijk te dronken AustraliŽrs die elkaar lijken te bestrijden om de meest domme bewegingen te mogen uitvoeren. Dansen kan het niet genoemd worden namelijk. Leuk om dit tafereel eens te aanschouwen, maar andere plekken in de buurt bieden een leuker vermaak.

Lokatie Bounty Club in Kuta

Laatste aanpassing 16 oktober 2009
   
Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

 Over deze pagina
Voeg deze pagina toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

 Geef informatie
Extra informatie, aanpassingen of feedback? Stuur deze in!

Informatie Formulier

 Foto's
1 foto in galerie 

Indonesië in foto

 Gerelateerde onderwerpen

 Gerelateerde pagina's
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,258,891 pageviews Een website van indahnesia.com