Blue Ocean strand


 Het Blue Ocean strand in Seminyak 

Startpagina

 Informatie over Bali

Bali is het welbekende toeristische eiland van Indonesie. Hoewel er tegenwoordig ook veel toeristen naar onder meer Lombok, Yogyakarta en zelfs de hoofdstad Jakarta gaan, is het nog voornamelijk Bali dat bekend staat als vakantie-paradijs. Niet geheel onterecht ook, vanwege de honderden hotels, restaurants en vele kilometers mooie stranden is het inderdaad iets wat op een paradijs lijkt.


 Blue Ocean strand

Het Blue Ocean strand in Seminyak

Aan het einde van Jalan Double Six, in Seminyak ligt Blue Ocean Beach. In de namiddag barst het op het strand van het leven. Het strand wordt gebruikt voor het spelen van onder meer voetbal en zonnebaden.

Hoewel in Seminyak, is het slechts op 15 minuten vanaf hartje Kuta met de motor of taxi naar Jalan Double Six en het Blue Ocean strand. Het strand is bekend voor zijn homo-scene, maar zij aan zij is het ook de plek voor toeristen om een Indonesische dame te vinden. Het strand is bruin, en restaurants met koud bier liggen vrijwel direct aan dit strand in Seminyak.

De plek is erg bekend bij toeristen alsmede expats op Bali. Het strand zelf kan in de namiddag een leuke plek zijn om rond te hangen omdat het er rustiger is met verkopers dan op de stranden bij Kuta. Hier kun je op het strand zitten om ervan te genieten, met of zonder parasol boven je hoofd.

Aan de doodlopende weg in Seminyak vind je een aantal restaurants als ZanziBar, Cafe Warna en The Blue Ocean. In de avonduren is De Ja Vu een leuke plek om rond te hangen. Spy Bar is om de hoek en dit alles ligt op enkele tientallen meters van omslaande golven.

Hoewel dit strand in Seminyak de gehele dag open is, is de beste tijd om het strand te bezoeken na drieen in de middag. Er staat dan wellicht een briesje van zee terwijl de zon langzaam in de zee zakt.

Laatste aanpassing 2 september 2011
   
Jóuw website voor tickets in Indonesië!
Op zoek naar tickets voor vluchten in Indonesië? Dan is hier nu de oplossing voor je! Tickets bestel je gewoon via ticketindonesia.info.

 Over deze pagina
Voeg deze pagina toe aan je email, je eigen blog, MySpace, Facebook, of waar dan ook via AddThis:
Bookmark and Share

 Geef informatie
Extra informatie, aanpassingen of feedback? Stuur deze in!

Informatie Formulier

 Foto's
1 foto in galerie 

Indonesië in foto

 Gerelateerde onderwerpen

 Gerelateerde pagina's
 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,260,047 pageviews Een website van indahnesia.com