Advertenties op indonesiepagina.nl 

Startpagina

 Advertentie plaatsen

Deze pagina is gemaakt om uitleg te geven over de werking van de structuur van de pagina's met kleine advertenties. Mochten er na het lezen van dit document nog vragen zijn, dan kunnen deze altijd gesteld worden via het emailadres dat hieronder vermeld staat.Er zijn drie verschillende pagina's met ieder maximaal 50 advertenties.
- Bungalows
- Villa's en hotels
- Reisbureau's

Verder is er 1 pagina met maximaal 4 x 15 links in rubrieken met de onderwerpen 'Bungalows', 'Villa's', 'Indonesië reisspecialisten' en 'Indonesië pakketreizen'

De nadruk is dus gelegd op het adverteren van bungalows,villa's, hotels en reisburo's. De reden dat voor deze opzet gekozen is, is omdat velen wat reclame willen maken voor een Nederlands publiek, tevens voor een redelijke prijs. Met de onderstaande structuur denken we dat we een goede invulling aan deze wensen kunnen geven.

Advertenties op alle pagina's zijn hetzelfde, met de volgende kenmerken.

 • Weergave
  - Links
    - Titel
    - URL (link naar de website)
  - Advertenties
    - Titel
    - URL (link naar de website)
    - Foto van 100 bij 100 pixels
    - Omschrijving van maximaal 650 karakters
    - Lokatie/Reisaanbod:
      - Bungalows en villa's kunnen hun locatie vermelden
      - Reisbureau's kunnen hun 'reisaanbod (gebieden)' vermelden
  - Omschrijving is in normale letters zonder dikgedrukt, schuingedrukt, veel hoofdletters en URL's.
  - Teksten worden vooraf gekeurd en eventueel in overleg aangepast.
  - Alle teksten zijn in het Nederlands.
  - De foto moet passen bij de rubriek en de website waarnaar gelinkt wordt.
 • Onderhoud
  - De advertenties zijn gedurende de contract-periode altijd te wijzigen. Dit is kostenloos. Hiervoor stuur je een email met daarin de wijziging. Deze zal dan op een zo kort mogelijke termijn worden doorgevoerd.
 • Contractinformatie
  - Plaatsing van links gebeurt altijd voor een periode van 1 jaar.
  - Plaatsing van links gebeurt zodra de benodigde informatie (zie 'weergave' en de gehele betaling voor de contractsperiode is ontvangen.
  - Betaling kan geschieden via
    - PayPal
    - Nederlands rekeningnummer (euro)
    - Indonesisch rekeningnummer (Rupiah)
  - Eenmaal gedane betalingen worden niet geretourneerd.

Werking system

Alle vier de pagina's/rubrieken kennen een zelfde structuur. Voor de hoogste positie wordt het meeste betaald, de laagste (50e positie voor advertenties, 15e positie voor links) het minst. Alle 50 advertenties of 15 links staan op 1 pagina vermeld, bezoekers hoeven dus niet door te klikken om je advertentie te zien.

Het system is verder betrekkelijk eenvoudig. Koop jij de laatste plaats en ben je de enige adverteerder, dan sta je natuurlijk bovenaan. Lege posities worden namelijk NIET weergegeven. Mocht je plek nummer 10 hebben ingekocht, en positie negen en 23 zijn ook verkocht, dan staat je advertentie tweede.

Uiteraard is het zo, dat als andere posities hoger dan tien verkocht worden je advertentie wat verder weg zakt, maar dus nooit lager dan positie tien, want daarvoor hebben we immers de afspraak gemaakt. Feitelijk is je gekochte plek dus een garantiepositie, hoger kan, maar lager zeker niet.

Ongeveer 1 maand voor het aflopen van je contractstermijn zullen we contact opnemen met een vernieuwd aanbod voor nog een jaar plaatsing van een link. Uiteraard is dat ook een uitgelezen moment een eventueel hoger plekje te kopen of aanpassingen te doen aan de teksten op de website. Gratis is dat trouwens.

In principe worden over de geplaatste links geen aantallen bezoekers/kliks geteld. Desgewenst kan dit ingeregeld worden. Wel is het zo dat zoekmachines slechts de initiele link bekijken. Daar staat dan dus niet de achterliggende website vermeld, maar een pagina die de bezoekers/kliks telt. Het is dus aan te raden het aantal bezoekers zelf te tellen.

Bij de 15 hoogste advertentie-posities is het tevens mogelijk een plekje te kopen op de hoofdpagina (http://indonesiepagina.nl, in het midden direct onder de rubriek 'fotoboek'), voor een toeslag van 25% krijg je hier een vermelding gedurende de looptijd van de overeenkomst.

Wat nu als ik na 6 maanden toch een hoger plekje wil?

Als dat hogere plekje beschikbaar is, dan is het slechts een kwestie van contact opnemen. Het verschil in prijs moet natuurlijk betaald worden, maar dit gebeurt wel evenredig met het aantal dagen dat je oorspronkelijke contract nog loopt. Zodoende komende einddatums van de twee betalingen dus over elkaar te liggen.

Aanmelden

Via email is op te vragen welke advertenties er op dit moment beschikbaar zijn; geef aan voor welke pagina je de tarieven wil weten. De advertenties worden opgevuld op basis van 'wie het eerst komt', en aanmeldingen geschieden per email, zoals hieronder verder beschreven.

Aanmelden van je advertentie kan alleen via email. Stuur hiervoor de gewenste positie in, alsmede alle vereiste informatie omschreven bij punt 'weergave'. Vermeld tevens via welke manier je wenst te betalen. Voor betalingen kan desgewenst een declaratie opgemaakt worden. De rangschikking die van toepassing is op de pagina wordt ook op de hoofdpagina gehandhaafd, voor zover de adverteerder wenst op de voorpagina te staan. Het is dus niet mogelijk een hogere positie te kopen door slechts de toeslag te betalen.

Opmerkingen

Onderscheid tussen bungalows en villa's wordt gemaakt op basis van een bezoekje aan de website. Uiteraard is het wenselijk dat bij het aanmelden de juiste rubriek vermeld wordt. Mocht besloten worden dat wij de link in een andere rubriek geplaatst willen hebben, dan wordt dat per email gecommuniceerd. Het is dan aan de aanvrager hiermee akkoord te gaan of niet.

De drie pagina's die er nu zijn zullen in hun huidige formaat van 50 advertenties per pagina behouden blijven. Mochten de pagina's vol zijn, dan betekent dat zeer zeker niet dat er automatisch een nieuwe pagina aangemaakt wordt. Mocht er in de toekomst sprake van zijn dat er nieuwe pagina's toegevoegd worden dan zal het in alle gevallen zo zijn dat de link nooit lager geplaatst gaat worden dan op de huidige pagina het geval is.

Alle advertentiepaginas's zijn met 1 muisklik vanaf http://indonesiepagina.nl te bereiken (links 'Bungalows', 'Villa's' en 'Reisbureau's' staan in het menu). We zullen tevens op diverse andere van onze eigen pagina's deze advertentie-pagina's opnemen zodat een zo groot mogelijk Nederlands publiek bereikt zal worden.

Op dit moment bezoeken honderden Nederlandstalige bezoekers (350 tot 500 unieke bezoekers) de website per dag. De bezoekersaantallen liggen op dit moment tussen die van de bali.startpagina.nl en de indonesie.startpagina.nl.

Alle advertenties worden geplaatst op http://indonesiepagina.nl, een website die prive-eigendom is van Jeroen van der Linde. Hoewel de website naam en kleuren veel overeenkomst tonen met onderandere de indonesie.startpagina.nl en de bali.startpagina.nl is er geen enkele relatie met deze pagina's anders dat deze beheerd worden door dezelfde persoon.

Op zoek naar meer of andere 'advertentieruimte'?

Speciaal voor bungalows, villa's en hotels is er op de Engelstalige website een rubriek aangemaakt; property.indahnesia.com. Kijk zelf wat je er kwijt kunt. Deze advertentiepagina's zijn helaas nog niet in het Nederlands beschikbaar. Heb je belangstelling voor de Engelstalige rubriek, of toch liever in het Nederlands? Laat het in ieder geval weten, wie weet kan dit op korte termijn gerealiseerd worden. Neem ook bij vragen contact op met de webmaster via bovenstaand emailadres.

 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,260,348 pageviews Een website van indahnesia.com